vrijdag, maart 30, 2007

Saxx blijft Saxx

Binnenkort gaat "Nicky Saxx" internationaal. Een buitenlands agentschap heeft de serie opgenomen in hun strip aanbod. Voor het buitenland moest de inkleuring van de cover wel worden aangepast.

donderdag, maart 29, 2007

Risty's energie
Deze illustraties heb ik enkele jaren geleden gemaakt voor een "eneco" folder.

woensdag, maart 28, 2007

... en nog meer SAXXHierbij de schets voor de cover van het volgende album "Horen, zien & zwijgen.".

Nicky Saxx MAGAZINE 2
De cover van het tweede "Nicky Saxx MAGAZINE", getekend door Carry Brugman, is klaar. Eigenlijk zou het verschijnen op de stripbeurs in Dordrecht, maar die gaat helaas niet door. Wanneer het tweede magazine wel gaat verschijnen is nog niet bekend. Over Nicky Saxx (waarvan het tweede Bee Dee album "Horen, zien en zwijgen." eind april in de winkel ligt) hebben we binnenkort meer goed nieuws.

dinsdag, maart 27, 2007

Risty was SP!TSBij het van start gaan van SP!TS kreeg ik de tip om eens een cartoon in te sturen.Dat werd "van Gahl", die gelijk in de smaak viel. Helaas werd de cartoon onregelmatig geplaatst, want moest geregeld wijken als er geen plaats was of er onverwacht een advertentie binnen kwam. Het had daarom geen zin om verder te gaan en na 40 cartoons ben ik er mee gestopt.

maandag, maart 26, 2007

Risty doet SamSamEind negentiger jaren van de vorige eeuw werden Rob Phielix en ikzelf gevraagd om een nieuwe strip te bedenken voor "SamSam" een 'maandblad' over ontwikkelingshulp.
Rob maakte ongeveer 20 pagina's waarna hij de pen overgaf aan Carry Brugman. De strip was vanaf het begin al een groot succes en er werd regelmatig gesproken over een album. Nu is het dan eindelijk zover en heeft de redactie een boek samengesteld.
Het is een mooi en goed verzorgd album geworden, maar komt helaas niet in de winkel te liggen, omdat het wordt gebruikt voor promotionele doeleinden.