dinsdag, juni 17, 2008

Is het een vogel? Is het een vliegtuig? ...


NEE! HET IS ... ZWATCHMAN! Momenteel is Pieter Hogenbirk (zie tekening) bezig om onze nieuwe held "ZWATCHMAN" vorm te geven, terwijl ik zelf bezig ben met het opzetten van een kort introductie verhaal ("Zoals het klokje thuis tikt ..."). het ligt in de bedoeling dat de verhalen worden gepubliceerd in "EPPO" en er uiteindelijk ook een album (of meerdere) van gaat verschijnen. We houden je op de hoogte

maandag, juni 16, 2008

Probeerseltje

Luxe Nicky SaxxBinnenkort komt er van het eerste deel van "De avonturen van Nicky Saxx" getiteld "Noodweer" een luxe editie uit in een beperkte oplage. Hierbij het plaatje dat op de cover wordt geplaatst.

zondag, juni 15, 2008

Het gaat StormenHet nieuws is vorige week naar buiten gekomen. Minck en ik zijn het tweede team dat aan de serie "Storm" gaat werken. Het zal nog een klus worden om de hoge kwaliteit van het andere team te evenaren, maar we doen ons best. Hierboven staat een proefpagina van ons eerste voorstel "De meester van het Ijsmeer". Voorlopig blijft dit verhaal nog in de la liggen en werken we nu aan "De banneling van Thoem". Zoals het er nu naar uit ziet komt dit album medio 2009 in de winkel.